Få styr på tøj og legetøjet med navnemærker

Navnemærker til børn hjælper med stress, hvis du har en travl hverdag.

Vi kender alle navnemærker fra hverdagen, hvor vi tit ser ansatte i forretninger/ firmaer vi kommer i. Her skriver man for det meste den ansattes navn og en stillings betegnelse.

Hvis vi tager en de skilte som de fleste unge m/k´ere bærer henne i den lokale bagerbutik når de hjælper med at lange morgenbrød over disken Søndag morgen, kan der for eksempel stå ”Mogens – sales manager trainee”

Men det er ikke dens slags Navne-mærker der kan hjælpe i en stressfuld hverdag…. De fleste er nok inderst inde stort set ligeglad med hvad ekspedienten i den lokale bagerbutik hedder, også selvom det er meget politiks ukorrekt at indrømme det.

Det er de små uanselige navnemærker man kan sætte på sit barns tøj, her tænkes ikke på at bruge disse på grund af man ellers skulle glemme hvad ens barn hedder (kan dog være undtagelser med tvillinger, trillinger osv.).

Den helt store afstressende faktor disse mærker har er når man skal hente sit barn i daginstitutionen, man har som sædvanligt alt for travlt, man skal både nå at købe ind, lave mad, lege med lille Buller før han skal lægges i seng. Ja der kan være rigtig mange ting man skal nå inden de vigtige serier man følger med i fjernsynet starter.

Nå man så ankommer til daginstitutionen og skal skynde sig at finde Bullers tøj ser man til sin rædsel at pædagogerne ikke har sorteret tøjet efter børnene har ude og lege, men bare ladet det ligge i en stor bunke.

Når man så febrilsk roder rund i en kæmpe bunke med næsten identisk børnetøj, er det bare guld værd, at fordi man har sat navnemærker på sit barns tøj, så skal man bare finde 5 stykker tøj (det er vigtigt at vide hvor mange stykker tøj ens barn har med) hvor der er et mærke hvor der står ”Buller 3”  (der er 2 andre i daginstitutionen der hedder Buller).

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted