Tips til din sommerhygge

Sommeren er i år lidt anderledes, end den plejer. Udrejser er stadig frarådet til langt de fleste steder. Men der er stadig måder, du kan få noget god hygge ud af de varme måneder, og dem vil du blive præsenteret for i denne artikel.

Flensborg

Hvis du har en overvældende trang til at komme ud af lille Danmark, så er Flensborg en rigtig god mulighed! Det er tilpas tæt på den dansk-tyske grænse til, at du bare kan smide familien ind i bilen og køre derned. Så kan du endda også lave en god grænsehandel på vej hjem! Flensborg ligger nemlig kun 20 minutters kørsel fra grænsen.

Flensborg er en gammel by, der engang var dansk ejet. Byen blev grundlagt helt tilbage i 1100-tallet, og den har i dag en population på over 80.000 mennesker. Derfor er der også rigeligt med interessante seværdigheder, du kan se i Flensborg. Der er også træk fra byens tid som del af det danske kongerige, som fx Istedløven og en dansk romfabrik.

Her kan du læse mere om seværdigheder i Flensborg.

Flensborg er et oplagt valg til en dagstur, hvis du er bosat i Jylland, eller en weekendtur hvis du er bosat i resten af Danmark.

Madlavning

Hvis du ikke er komfortabel med at rejse ud af Danmark, skal du da stadig lave noget hyggeligt med familien! At bage en kage eller lave snobrød over et bål er altid en rigtig god måde at samle familien om noget lækkert.

En god, gammel klassiker er den danske pandekage. Alle elsker pandekager. Især de mindste størrelser! Du kan finde en god pandekageopskrift på denne hjemmeside: https://www.hurtigmums.dk/pandekager/.

Nu har du forhåbentligt fået lidt inspiration til, hvordan du kan gøre de varme sommermåneder lidt mere interessante for hele familien, om I så vil blive hjemme i Danmark eller ej. Start, parat, hyg!

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted