Sund mad, kig i spejlet mens du er glad

For to år siden vejede jeg 102kg omkring 20 kg for meget i forhold til min idealvægt. Jeg op mere og mere på i takt med jeg begyndte at spise mere og mere usundt efter jeg var blevet skilt. Jeg havde ellers altid været mere eller mindre slank og syntes hurtigt min påtag af vægt måtte stoppe.

Min rationelle side kunne sagtens se at jeg spiste usunde ting, men jeg havde svært ved spise sund mad. Jeg fandt mig nogle sunde retter på nettet og fokuserede meget på at vedholde den sunde linje. Jeg købte mig en juicepresser, da jeg troede det kunne hjælpe mig, med at få mine frugter og grøntsager. Det hjalp heldigvis også.

Jeg blev gode venner med frugtpresseren og lavede mig dagligt flere frisk pressede juice. Man siger, hvad der kommer let går let. Jeg syntes nu det var lettere at tage på end det var at smide kilo. Men det lykkedes heldigvis. Jeg kom ned på 81 kg på grund af sund mad og kost. som jeg tidligere havde vejet. Og kunne igen kigge mig i spejlet uden at væmmes.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted