Stor Drupal udvikler

Der er mange forskellige der i dag forhandler Drupal, og det er jo også nemt at forstå. Jeg mener personligt, at Drupal er det bedste, og jeg ved også, at min mening deles af mange. Jeg har selv opsøgt at blive Drupal udvikler, men det har desværre ikke været muligt. Det har jeg været ikke ked af, men som det mindste træt af, og jeg kunne virkeligt godt tænke mig at blive Drupal udvikler. Det sker samtidigt med, at jeg virkeligt godt er klar over, at når man vil og skal være Drupal udvikler, så er det om at opholde sig i toppen, og det har jeg ikke rigtigt motivationen til.Drupal udvikler Jeg har ikke lyst til, at vie hele mit liv til at være Drupal udvikler, og selvom det er en stor drøm, så har jeg også andre. Dermed ikke sagt, at jeg ikke vil arbejde hårdt for at blive optaget og ansat som Drupal udvikler. Det vil jeg medsagtens gøre, og det er sådan set også grunden til, at du skal sørge for at støtte mig i min kamp for at blive Drupal udvikler.

Bliv Drupal udvikler

Det er jo ret fedt, og jeg vil virkeligt også håbe, at det på en eller anden måde en dag går op for dig, hvad jeg rent faktisk mener, at du skal undersøge, at det så nok også skal være muligheden for selv at blive Drupal udvikler. Det ville være fedt, og selvom lønnen er god, så er det faktisk ikke grunden til, at Drupal udvikler er så populært. Det er meget eliten i arbejdet, og det at være med på det allerhøjeste niveau. Det er meget fristende for de fleste, og i vores lille nørdede verden, så vil det være det samme som at være professionel fodboldspiller, hvis man er Drupal udvikler.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted