Stevia til varm kakao

 

Stevia er kendt for at kunne erstatte sukker i mange sammenhænge,  og være en god ingrediens i kolde drikke og kolde madretter. Jeg har  dog fiflet lidt rundt med det og prøvet nogle tricks af i køkkenet,  og det jeg er kommet frem til, er at Stevia altså også med fordel  kan bruges til at erstatte sukker, når det kommer til det varme. Når  jeg siger det varme, tænker jeg både på hvad der er spiseligt, og  hvad der er drikkeligt. For eksempel er jeg en person, som er af den  mening, at hvis kakao laves rigtigt, så er det super sundt. Men jeg  er også af den mening, at en Mathilde kakaomælk, som er lavet for  at glæde de mindstes smagsløg ingenlunde er sundt, fordi det nærmere  er en stor portion opløst sukker, end det er sunde stoffer fra kakao,  som af denne vej kommer ind i kroppen.
stevia

Ja, man kan altså godt komme Stevia i varm  kakao

Det jeg har fundet frem til er, at man kan lave en  super sund og nem kakao ved at bruge iskold frisk mælk, ren kakao,  og Stevia. Hvis man vil kan man endda sagtens varme den op, og hermed  få den herlige klassiske varme kakaodrik. Dermed kan man sige,  at jeg lige har fået aflivet myten om, at man kun kan bruge Stevia  til noget koldt. Denne myte håber jeg i hvert fald på at have  fået aflivet, for den giver jo ingen mening, når jeg føler det modsatte  er bevist, og især ikke når man tænker på, at der er mange for hvem  det ikke lykkes for eksempel at lave en sund, varm kakao, bare fordi  de tror at Stevia ikke kan holde til, at blive varmet op. Det er en  stor synd og skam, og jeg håber flere vil skifte mening. I kan for  eksempel læse mere her.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted