Solceller og solcelleanlæg er efter min mening nok noget af det tætteste vi virkelig er kommet på fremtiden.

Solenergi er gratis, det er godt for miljøet, og vi mister ærlig talt intet på at bruge det. Derfor er det ærgeligt at der ikke er flere der bruger solcelleenergi, selvom det bliver mere og mere udbredt som tiden går. I byen jeg bor i har vi en hel mark fyldt med solcelleplader lidt uden for byen, og det er et smukt syn. Det er også bare vildt fedt at tænke på at vi egentlig kan få fat på alt den energi vi har brug for, bare  ved at udnytte solen, og vi mister ikke engang noget som helst på det! SolcellerDet er virkelig fantastisk at solen kan være til sådan en stor hjælp på så mange forskellige måder. Den giver os lys så vi ved hvornår det er morgen, den giver os varme når det er for koldt, og nu har vi endda også muligheden for at udnytte dens varme og lys til at skabe energi på en meget sundere og bedre måde. Vi burde alle sammen virkelig overveje kun at bruge ener gi fra solceller Hvis du  spørger mig. Det virker bare som en meget bedre løsning rent logisk set.
Hvis  man køber solcelleplader er man helt sikker på at pengene man har brugt er tjent tilbage igen inden alt for længe, Da der samtidig med at du ikke skal betale el afgifter igen er en garanti på 25 år på dem.
Så efter et stykke tid tjener man rent faktisk på en måde penge på at bruge sol energi. Og jeg ved da at når jeg engang køber mig et hus, skal jeg have solcelleplader på taget. Det er bare den smarteste løsning jeg nogensinde har hørt på hvordan man skal betale for sin energi.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted