Rural turisme på Fuerteventura ferie

På din Fuerteventura ferie kan du opleve landbokultur på øen ved at besøge landsbyer og tage gåtur indre dele af øen. Du kan udskifte støj og stress i dagligdagen for en naturlig indstilling i den fredelige verden af turismen i landdistrikterne på De Kanariske Øer. Klimaet på De Kanariske Øer er mild og du har utallige aktiviteter for at nyde.

De Kanariske Øer er de mest naturlige fredsgave steder i verden. et fremragende feriemål, hvor du kan nyde dig selv på ethvert tidspunkt af året, der tilbyder en gennemsnitlig årlig temperatur på 22 º C. Hver af øerne er en anden verden til dig.

 

Syv verdener som tilbyder tid og plads til at slappe af, forny din energi, er du velkommen og lade dig møde nye mennesker.

På De Kanariske Øer har du chancen for at udforske en unik landlige omgivelser, hvor du kan finde vulkaner, magiske landskaber skabt af lava, vilde skove, store fyrreskove, klitter og beskyttede områder på grund af deres rige biodiversitet samt talrige endemiske arter eksklusivt til øer som dragen træer, enebær træer eller Echium.

Oplev en generøs land fuld af bemærkelsesværdige landskaber spænder fra tusind år gamle skove til hvad der ligner overfladen af månen, de mange forskellige strande og de majestætiske vulkaner. Det er lidt som at tage et intensivt kursus i geologi, biologi og økologi på én gang, og du kan endda se gamle fossiler og udviklingen af historien om jorden.

Lær at kende deres landlige omgivelser, deres livsstil, traditioner og smagsoplevelser er en oplevelse, du ikke kan gå glip af. Gør kontakt med De Kanariske Øer, deres natur og landsbyer, komme til at kende folk og deres skikke, og nyde deres gæstfrihed.

Tilbringe din ferie i hoteller eller landdistrikter huse, der er blevet nænsomt renoveret til at modtage dem, der ønsker at komme langt fra madding tilskuerne. Kom tættere på told-og historie af øerne gennem kulturelle ruter, arkæologiske udgravninger og gastronomiske lækkerier. Turisme i landdistrikter i ferie på fuerteventura vil introducere dig til den historie og kultur af øerne, så du kan nyde en levende arv, og se daglige liv dets folk, dets smag, sin musik og sine fester.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted