Proteinpulver – Den lovlige doping

Der er delte meninger om hvorvidt at proteinpulver, er en form for doping. Det omtalte produkt, går på ingen måde ind under betegnelsen doping. Det er tværtimod et kosttilskud, som bliver brugt af alle, lige fra folk der er på slankekur, atleter til store bodybuildere. I mange år blev det primært brugt af bodybuildere, men flere undersøgelser der er blevet foretaget de seneste par år viser at at hvis man er på slankekur kan det også anbefales.

 

Når man benytter sig af proteinpulver til slankekur, så er der en række fordele ved det. Mange har i starten af en slankekur tit svært ved at vende sig til at spise mindre, og sundere. Det kan derfor være svært at holde sig fra usunde ting i utide, og overspisning. Ved at benytte sig af det vel kendte produkt, proteinpulver blandet op i en såkaldt proteinshake, giver du kroppen en mæthedsfornemmelse som gør at du ikke vil føle sult på samme måde, som hvis du have ladet være med at indtage en proteinshake. En proteinshake, kan bruges til at erstatte et mellemmåltid. Så hvis du f.eks arbejder et sted hvor du vil have svært ved at kunne spise 2-3 gange i løbet af din arbejdsdag, kan du i stedet for lave dig en proteinshake og drikke.

 

Som de fleste nok har lært da de gik i skole, så er proteiner en vigtig del af kroppen når det handler om at opbygge muskler. Ved at du får lettere ved at opbygge muskler under din slankekur, vil du også hurtigere komme til at se tyndere ud. Da proteinpulver giver ekstra proteiner til kroppen, som den kan bruge til at bygge muskler med vil du hurtigere opbygge muskler. Selvom tallene på vægten måske ikke går lige så hurtig ned, som hvis du ikke benytter dig af proteinpulver, vi resultaterne være mere tydelige da du får strammet kroppen op, og får opbyggede nogle muskler.

Du kan læse mere her hos Danmarks førende forhandler: http://www.bodylab.dk

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted