Playtray bakke – Med børnene ved spisebordet

En Playtray bakke er et stykke tilbehør til TrippTrapp stolene. De kan faktisk ikke bruges til andre stole, men for dem som ligesom mig virkelig dyrker at have en TrippTrapp stol til min lille prinsesse, ja så vil jeg mene denne Playtray bakke er et ganske fornuftig værktøj at have. En Playtray bakke er en form for bord, som du tilføjer til selve TrippTrapp stolen. Her kan den lille prinsesse eller purk så spise med ved spisebordet eller hvis barnet allerede er færdig, så kan det sidde og lege på sit Playtray, og være med ved bordet, mens de voksne spiser færdig.

Ligesom det egentlige TrippTrapp er en Playtray bakke bygget i lækkert design, og holder et godt udseende ved spisebordet. Den er lavet i plastic, og er derfor også nem at holde, og kan gøres ren med normale rengøringsmidler.

Hvor kan man købe Playtray?

Du kan finde Playtray hos mange forhandlere af TrippTrapp produkter. Vi fandt vores hos den lille webshop med det søde navn Koalabarn. Her stod den i skrivende øjeblik til 388 kroner, og kunne erhverves i flere forskellige farver, ja den kunne faktisk komme i en version, der er gennemsigtig.

Hvis man skal kigge på Playtray bakkens bagdele, så er der som jeg ser det kun to rigtige uheldige ting. 1) Jeg syntes et playtray er ret besværligt at på og afmontere. Ja det er ikke fordi det er direkte svært, men det tager bare utrolig lang tid, og så fylder playtray’et bagefter. 2) Den virker kun til TrippTrapps stokke produkt. Det vil sige den klassiske barnestol.

Disse to ting taget i mente, så vil jeg altid anbefale dette playtray til TrippTrapp fans, da livet omkring spisebordet bliver så meget nemmere og sjovere. Og tro mig den lille purk eller prinsesse vil også elske at have sit eget lille private bord.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted