Pas på alkohol misbrug

Mit bedste råd til dig, vil nok være at passe på dit alkohol misbrug. Hvis du aldrig har drukket, vil jeg faktisk heller ikke opfordre dig til at gøre det, og jeg vil også mene, at du er nødt til at gøre dette. Det er jo trods alt sådan, at jeg virkeligt ved hvad jeg snakker om, og jeg har altså en del erfaring med alkohol misbrug. Så som en ekspert på området, burde jeg altså også at have ret i alt hvad jeg siger, og det har jeg faktisk også. Jeg har faktisk så meget erfaring med alkohol misbrug, at jeg kan fortælle dig stort set alt hvad du gerne vil vide, og jeg håber altså også, at du kommer til at indse dette, og så kommer det virkeligt også til at være en god ting for dig. Det er altså ret fedt, og jeg vil virkeligt også mene, at du snart skal begynde at give mig ret i dette, for så kommer du jo helt klart også til at give mig ret i, at det virkeligt var nødvendigt for mig, at fortælle at du skulle undgå et alkohol misbrug.

Undgå alkohol misbrug

Det er altså en god ide helt at undgå alkohol, men hvis det ikke er muligt, så syntes jeg i hvert fald, at du skal gøre dig umage for, at undgå et alkohol misbrug. Det er ikke nogen rar ting, og det er sådan med alkohol, at det kun bliver værre og værre. Det er altså lidt uheldigt, og jeg syntes da virkeligt, at du skal begynde at få lige netop den erfaring med alkohol, der også får dig til at holde dig fra et alkohol misbrug. Det vil i hvert fald ikke være nogen dårlig ide, og med tiden, så kommer du også til at takke mig for, at jeg fortalte dig, hvordan du undgår et alkohol misbrug.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted