Sådan bliver du klar til superligaen!

Superligaen er den øverste række inden for Danmarksturneringen om fodbold. Udover selve superligaen indeholder Danmarksturneringen den såkaldte første division samt anden division. Sammenlagt har Danmarksturnering 50 forskellige danske fodboldhold. Ud af disse 50 hold, er det 14 hold, der når frem til superligaen og ender op med at spille om danmarksmestertitlen. Her i 2020 er nogle af holdene, der er nået frem AaB, Randers FC, Brøndby IF og OB blandt mange andre. Læs her om fodboldklubben OB.

Sådan ser du superligaens kampe

Har du ikke muligheden for at se med i et af de store danske fodboldstadioner, kan du i stedet se kampene fra dit hjems fire vægge, da der er en række danske kanaler, der viser den: Eurosport 2, Canal 9, TV3 Sport, TV3 Max og TV3+.

Mange danske tv-udbydere tilbyder ovenstående kanaler. Det handler blot om at tage en abonnementsform, som bedst passer dig. Er det kun superligaen, du ønsker at følge, kan du drage stor gavn ud af at vælge en udbyder, der lader dig frit vælge mellem kanaler. Derved ender du ikke op med at betale for en stor pakke, hvor det meste ikke fanger din interesse.

Ønsker du ikke at påtage dig nogen tv-pakke, er der også mulighed for at benytte dig af en streamingtjeneste. Deriblandt findes Viaplay Sport, som tilbyder førnævnte TV3-kanaler og adskillige andre sportsprogrammer såsom nogle af de bedste kampe, der spilles i Premier League.

Det kan også være fordelagtigt at vælge et abonnement, hvor du kan tage kampen med dig på mobil eller tablet. På den måde kan du se Superliga i dag uanset hvor i verden, du befinder dig lige nu.

Få din fodboldgejst op!

Mange ting kan ske under en hvilken som helst given kamp. Måske scorer stjernespilleren et mål på det helt rette tidspunkt eller måske ikke. Uanset hvad handler det om at have fodboldgejsten oppe!

Sådan finder du den bedste VVS’er og blikkenslager i Gråsten

Dette er en artikel for dem, som gerne vil give deres hus en opgradering enten udvendig, indvendigt eller begge dele. Det kunne eksempelvis være tagrenovering, installering af rør og afløb, eller måske bare almen vedligeholdelse. Listen kan være lang, og hvordan finder man den bedste man til jobbet? Læs videre her for at høre mere.

VVS’er eller blikkenslager?

Mange laver ofte den fejl at tro, at en VVS’er og blikkenslager er det samme, men der er faktisk en forskel. Og det er jo relevant at vide, når man leder efter hjælp. 

Kort sagt, så håndterer en blikkenslager med de fleste monteringer og renoveringer udenfor, mens en VVS’er håndterer de indvendige installationer. Og med indvendige menes der vand, varme og generelle sanitetsinstallationer.

Hvor finder man så den bedste?

Når du så har fundet ud af, om du skal bruge en blikkenslager eller en VVS’er, er det tid til at finde den rette. Hvem kan give den bedste service til den bedste pris? Det kan være svært at vide hvem man skal vælge, men heldigvis er der hjælp at finde. 

Leder du efter en VVS’er og blikkenslager i Gråsten, er der flere sider, som kan hjælpe med at indsamle tilbud. På den måde får du tilsendt forskellige tilbud fra lokale håndværkere, og derfra kan du selv vælge hvad der passer dig bedst.

Det med småt

Det er vigtigt at være opmærksom på flere ting, når man får tilsendt et tilbud. Bliver prisen beregnet ud fra mandetimer, eller er det et fast beløb? Er det med eller uden materialer? 

Sidst kan du tjekke om håndværkerne er en del af håndværkergarantien. Det er en garanti, som sikrer dig som forbruger, hvis der er fejl og mangler i håndværkernes arbejde.

Giv husets ydre en make-over

Husets ydre er med til at give et førstehåndsindtryk af huset, allerede inden gæsterne træder ind ad døren. Måske trænger huset til ny tag, og derfor har du brug for hjælp til tagrenovering i Nordjylland. Det kan også være, at haven trænger til en kærlig hånd. Med en make-over af husets ydre, kan du stolt vise dit hus frem.

Nyt tag og tagrenovering i Nordjylland

Det kan være, at det er blevet tid til at få nyt tag på huset. Et flot og skinnende tag kan få huset til at fremstå flot og skarpt. Når du skal skifte taget, kan det dog være en god idé at få kompetente fagfolk til at hjælpe med taget. De har mange års erfaring indenfor området, og de sikrer derfor, at der ikke sker fejl under renoveringen. Du kan få professionelle og kompetente fagfolk til tagrenovering i Nordjylland, så du sikrer dig et flot resultat.

Det er muligt at indhente tre tilbud fra forskellige firmaer, så du finder et firma, der passer til dine behov. Tilbuddene er uforpligtende, så du er ikke bundet til et tilbud. Et nyt og flot tag kan få dit hus til at fremstå ny og moderne.   

Find de grønne fingre frem

Det ny tag får huset til at stå skarpt, men haven kan være med til at gøre det sidste for husets ydre. Det kræver dog, at du finder de grønne fingre frem. En nyslået græsplæne og en nyklippet hæk kan på ingen tid forvandle haven.

Blomster i haven kan også være med til at give lidt farve til huset. Du kan blandt andet plante stauder rundt omkring i haven, som vil komme tilbage år efter år. Blomsterne kan også give en større lyst til at opholde sig i haven. Med nogle små ændringer i haven, kan du hurtigt give husets ydre en make-over.  

ejendomsservice

Hav helt styr på ejendomsservicen i dit boligområde

Bor man i et område med fælles vicevært som fx ved et lejlighedskompleks, er det vigtigt at have styr på ejendomsservicen. Når mange familier bor i samme område med fællesarealer eller i samme opgang, vil der være flere områder at holde ved lige. Det kan være alt fra trappevask til fliserens foran bygningerne. Det er områder, som man måske ikke lægger mærke til, bliver gjort rent, men faktisk har det stor betydning for, at det ser pænt og ordentligt ud omkring ejendommene.

Indendørs vedligeholdelse har indflydelse på indeklimaet

Trappevask kan virke som en lille opgave, hvor man som beboer måske ikke ser forskellen på før og efter vasken. Dog er det vigtigt, fordi det skaber et godt indeklima, som er optimalt, når man bor i en tæt opgang med mange mennesker samlet. I løbet af en uge kan der hurtigt komme meget skrald og snavs på trappen, hvilket både kan lugte og være ulækkert at træde i. I værste tilfælde kan skrald i opgangen medvirke til skadedyr indendørs, hvilket ikke er noget ønske for nogle. Derfor er trappevask vigtig, så opgangen holdes pæn og ren så ofte som muligt.

Hvordan finder man et godt firma til ejendomsservice?

Det er ikke kun trappevasken, som er en del af vigtig ejendomsservice. Det handler også om at holde de fælles udendørsarealer flotte i forhold til at slå græs, klippe hæk, fjerne ukrudt osv. Derfor kan det godt betale sig at investere i et firma med højt serviceniveau, som har masser af erfaring inden for ejendomsservice passende netop til ejendommen hos dig. Du kan se mere her i forhold til mulighederne for ejendomsservice ved et firma med ekspertise i dette. Udforsk mulighederne for god ejendomsservice og overvej hvilke services, som er nødvendige for netop din ejendom eller boligområde.

Nye muligheder med et segboard under dig

De fleste der nogensinde har prøvet et segboard, er som regel også faldet for dem lige på stedet. Det kan i hvert fald sagtens betale sig, og jeg håber derfor også, at du snart er kommet til et punkt i dit liv, hvor det rent faktisk er gået op for dig, hvad du reelt kommer til at have af muligheder fremover. Jeg har i hvert fald altid været overbevidst om, at transportmidler som segboards og el løbehjul er vejen frem. De er så småt også ved at være så udviklede, at det kan være en smule svært at vælge mellem de to. El løbehjul har selvfølgeligt eksisteret i lidt flere år, og er derfor også kommet lidt længere i udviklingen, hvilket tydeligt ses på tophastigheden på 25 km/t modsat de 18 km/t du i øjeblikket kan komme op på med et moderne segboard til en fornuftig pris. Der er altså muligheder nok, og hvis jeg derfor var dig, ville jeg altså også så småt begynde at se mig om på nettet allerede i dag. Det kan i hvert fald sagtens betale sig, og jeg håber derfor også, at du allerede nu er kommet til et punkt, hvor du rent faktisk har indset, hvad dine muligheder er online.

Find el løbehjul på nettet

Der er i hvert fald gode muligheder for, at finde henholdsvis et segboard eller et el løbehjul på nettet, og alt afhængigt af hvad du vælger, vil jeg enten anbefale e-pressen.dk eller legecentret.dk. Disse to hjemmesider er begge et besøg værd, og du finder hurtigt frem til nogle af nettets bedste tilbud på lige netop el løbehjul samt segboard derinde. Der er dog konkurrence mellem de produkter, og derfor er det også vigtigt, at du tager alt hvad du læser med et gran salt, da du i øjeblikket godt kan regne med, at kampen mellem segboard vs el løbehjul allerede er skudt i gang.

segboard

Køb segboard til dit barn

Har du en eller flere energiske unger rendende omkring derhjemme? Kan de godt lide at cykle, køre på løbehjul eller på andre måder bevæge sig en masse? Så køb et fedt segboard til dit barn nu. Du kan få det i rigtig mange forskellige farver og former og derved gøre dit barn super glad. 

Det er rigtig smart at have sit segboard, når man skal fra ét sted til et andet. Det er både sjovt, super sporty og godt for balancen at køre på segboard, og så er det let at komme omkring på.

Kør stærkt

Man kan køre rigtig stærkt på det seje board, og det vil dine børn elske. Det er sjovt og virkelig underholdende at køre gennem byen eller på landet og fræse afsted. 

Derudover er det bare super god motion for ungerne, der kan komme udenfor og få noget frisk luft og samtidig have det sjovt. Det kan være deres venner også kan lide at køre på boardet og det gør det til en rigtig god aktivitet at lave for børnene. De kan få sommeren til at gå med at køre på det seje board. Så kan de også vise de andre, hvordan man gør.

Kig på det nu

Du kan tjekke de fede segboards ud nu på nettet. De fås i rigtig mange farver og former, så man får et board, der passer perfekt til barnets smag. 

Det er super nemt at få et overblik over de mange fede segboards, og det gør det også nemmere at vælge det helt rigtige. På denne måde kan man gå sommeren i møde med en fed udendørsaktivitet, og det er også noget man kan bruge tid på sammen med vennerne. Det er enormt sjovt og levende at køre og det gør én glad.

Få hjælp i hverdagen af hjælpemidler

Det er meget normalt, at når man kommer op i årene, at man får brug får nogle hjælpemidler. Det er der ingen skam i. Man skal prøve at se det som en mulighed for at forblive fysisk fleksibel. Heldigvis har vi et stort udvalg af gode hjælpemidler.

Få hjælp af en vejledning over hjælpemidler

Men hvordan finder man den rigtige rollator eller den rigtige kørestol? Hvilke hjælpemidler findes der overhovedet? De spørgsmål kan man heldigvis få besvaret ved denne vejledning til hjælpemidler.

Der kan man se videoer af de forskellige hjælpemidler.

Fx hvis det er en rollator, som man står og skal købe, så kan man se en video med, hvordan at man vælger den rigtige rollator.

Mindre klassiske hjælpemidler

Mange danskere kender til de klassiske hjælpemidler som rollator og kørestol, men der findes mange andre hjælpemidler, som måske er mindre kendte.

Fx findes der en kørepose, som minder om en sovepose, men som man kan trække over sig, når man kører i en el-scooter eller en kørestol.

Det kan hurtigt blive koldt at køre på en el-scooter eller i en kørestol, når minusgraderne melder sig, men med en kørepose kan man nemt holde sig varm.

Hvis man elsker at læse, og at man læser meget, så kan man til tider få ondt i armene eller hænderne af at holde en bog i lang tid, men man behøver ikke at undvære læsningen, da der findes forskellige læsestativer.

Et andet godt hjælpemiddel er sengeklodser og møbelforhøjere. Det kan hjælpe en med at få møblerne løftet fra gulvet. Fx så sengen kan blive højere, så man ikke skal bøje sig for langt ned, når man skal lægge sig i sengen.

Ved at gøre brug af alle de gode hjælpemidler, der findes, så kan man på trods af alderen stadig være fleksibel.

ejendomsservice

Få hjælp til vedligeholdelse af indendørs- og udendørs arealer

Er du træt af at stå for vedligeholdelse af din ejendom? Der er mange ejendomsejere, der vælger at få hjælp til vedligeholdelse af både indendørs- og udendørs arealer.

Som ejer af en grund har du i forvejen mange gøremål i løbet af en arbejdsdag. Der findes mange professionelle firmaer, som kan hjælpe dig med dette ansvar ved at tilbyde en ejendomsservice.

Det er meget individuelt, hvilket firma den enkelte ejendomsejer vælger. For de flestes vedkommende betyder prisen og firmaets omtale dog meget.

Det er vigtigt, at du er tilfreds

Det er vigtigt for mange ejere at kvalitet og penge hænger sammen. Derfor leder de altid efter et firma til en rimelig timeløn samtidig med at de sikres, at fagpersonerne klarer deres arbejde til perfektion.

På internettet kan du se, hvor tilfredse andre mennesker har været med det firma, du overvejer at indgå et samarbejde med, og det er altid en god idé at sørge for at afstemme forventninger, inden et samarbejde indgås, uanset den positive omtale et firma måske har fået. På den måde er du sikker på at få opfyldt dine ønsker i forhold til, hvad der skal ordnes i din ejendom.

Tænk på miljøet

Det kan være en god idé at give særlig opmærksomhed til de ejendomsservicer, der lægger vægt på miljøvenlige metoder. Der bruges mange forskellige kemikalier, når en ejendom skal vedligeholdes både indeni og udenpå.

Derfor bør du gå efter en ejendomsservice, som gør noget ud af at bruge produkter, der skåner miljøet så meget som muligt. Bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere i dagens Danmark, så hvis du sidder med en ejendom fyldt med lejere, kan det være smart at gøre et godt indtryk på dem ved at hyre en ejendomsservice, der forsøger at være så bæredygtigt som muligt.

motoriseret

Find anderledes oplevelser i København

For ikke så lang tid siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine venner.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektriske løbehjul til voksne og vejene var fulde af el-cykler. Til at begynde med blev jeg lidt indigneret, og ville mest af alt helst irettesætte alle dem her, der lavede de her ldit for smarte ting i min verden. Det var særligt den yngre befolkning der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk tilføjede han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Voi, Circ eller Wind. Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. På min mobil fandt jeg en app altså et program til mobilen. Så derfor søgte jeg hurtig på rabatter til Voi, som var den app jeg havde installeret på min mobil.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder som man kunne tage i brug. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

De små kan også sagtens

Jeg tror det er godt for både mig og mine børn at tage med ud og opleve de anderledes “fartøjer”. Det er superdejligt at prøve mange af de her ting sammen. Dog så skal det lille pus være pakket ind og jeg skal nok sørge for at han kan holde varmen i sin flyverdragt og godt pakket ind med bomuldstørklæder. Om det lille pus så skal teste et airboard eller et el-løbehjul det må være op til det lille pus selv. Men det er da utroligt man ikke kan leje airboards på samme måde som med løbehjul. Til gengæld kan du her finde en analyse og test af segboards, som burde være helt fine til lidt hyggekørsel i baggården! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassebil. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammel barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn sammene med vores børn benyttede vi faktisk en gammel stang fra squatrack, som netop kunne fungere perfekt som rat til sæbekassevognen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

parkeringsselskab

3 gode råd til nemmere parkering

Rigtig mange danskere har biler, men der er sjældent parkeringspladser nok. Især i de større danske byer er det meget svært at finde en plads, og parkeringen er meget dyr. Parkeringsselskaberne deler mange afgifter ud, og du har måske selv modtaget en, fordi dit møde trak ud, eller du glemte tiden på restauranten. Her følger tre gode råd, så du slipper for kontrolafgifter og timevis af kørsel blot for at lede efter en plads.

Parker din bil ordenligt

Du kan få en bøde, selvom du har læst skiltene korrekt, betalt for parkeringen eller sat parkeringsskiven korrekt. Du kan nemlig få bøder for at parkere i to båse eller blot på stregen, fordi det ofte gør, at en parkeringsplads ikke kan benyttes. Sørg derfor altid for at tjekke, at din parkerede bil er indenfor stregerne, inden du forlader den.

Vælg et parkeringsselskab med digital parkering

Når du parkerer kan det være svært at sige, præcis hvornår du er tilbage. Det er derfor irriterende at skulle vælge at købe en, to eller tre timers parkering. Du kan ende med at betale for meget eller ikke at have nok tid. Det smarteste er derfor at parkere et sted, hvor du ikke behøver sætte et tidspunkt. Mange parkeringsselskaber tilbyder digital parkering, enten ved en parkeringshal, ved at styre parkeringen over en app på mobilen eller ved at checke ind og ud med et kreditkort.

Lej en parkeringsplads

Leder du dagligt efter en parkeringsplads samme sted. Din arbejdsplads har måske ikke egne pladser, eller du skal bruge en i nærheden af din bopæl. Det kan tage lang tid at finde en plads i byen til rimelig pris. Mange parkeringsselskaber udlejer pladser på ugentlig eller månedlig basis. Læs mere her! Ved denne løsning kan du spare både tid og penge.