Når jeg skal til eksamen er koffeinpiller en sikker vinder

Jeg kan slet ikke holde til at skrive eksamen i flere dage i træk uden at jeg også får mine koffeinpiller. Hvis jeg ikke får mine koffeinpiller, så bliver jeg helt vildt træt, som jeg sidder der bag skærmen og forsøger på at koncentrere mig. Men hvis jeg spiser koffeinpiller, så er det virkelig en helt anden snak. Så kan jeg nemlig meget lettere sidde i længere tid af gangen, og på den måde skal jeg ikke tage højde for, om jeg nu når at blive træt inden dagen er omme, og for eksempel også skal nå at sætte tid af til en lur midt på dagen. koffeinpillerJeg kan faktisk holde fokus i timevis uden at blive alt for distraheret af andet, når jeg tager koffeinpiller. For når jeg tager dem, så får jeg virkelig en følelse i kroppen af, at nu gælder det bare. Nu skal jeg være fokuseret og kun tænke på min eksamen, for sådan er det jo hver eneste gang jeg tager koffeinpiller.

Jeg præsterer bedre til eksamen, når jeg tager koffeinpiller

Jeg har fået lavet mig en god statistik med at kunne aflevere en langt bedre opgave til eksamen hver eneste gang, jeg har taget koffeinpiller – både fordi jeg så kan sidde ved min computer i længere tid af gangen, og dermed naturligvis også kan få skrevet noget mere, men bestemt også fordi, jeg så føler, at jeg skal tage hele situationen rigtig seriøst. Og det er faktisk en rigtig god følelse for mig. det er som om jeg laver langt færre overspringshandlinger såsom at tjekke Facebook eller mail, når jeg ved at nu skal det hele handle om eksamen. Så på den måde har koffeinpiller gjort en masse godt for mig, og hvis du også selv vil prøve dem, kan du læse mere på http://www.bodylab.dk/shop/koffein-11c1.html.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted