Min søster skulle have Biosym

Min lillesøster

Da jeg var 7 år gammel, fik jeg en lillesøster, der hedder Maria. Hun var meget rødhåret, og har altid haft solhat og en høj faktor solcreme på, når vi har været i solen. Vi tog på ferie hvert år, men efter Maria blev født, har vi haft problemer med at være for meget i solen, da Maria ikke kan tåle solstrålerne. Hun bliver meget hurtigt solbrændt, og det er ikke godt for huden. Hun er nu 7 år, og jeg er 14, og vi skal i sommerferien på ferie. Lægen har sagt til min mor, at Marias knogler ikke er så stærke som de burde være, og derfor skal hun nu til at tage noget D-vitamin, da hun ikke får det på andre måder.

 

 

Biosym til lillesøster

 

BiosymMine forældre bestilte Biosym til Maria, der er en serie af naturprodukter, og de købte D-vitamin til hende. D-vitamin skal være med til, at gøre knoglerne stærkere, og Maria fik heller ikke nok af vitaminet gennem solen, da hun ikke måtte være i solen mellem 12-15 om dagen, og skulle bruge en høj solfaktor resten af dagen og aftenen.

Maria forstod ikke, hvorfor hun altid skulle pakkes ind i tøj når vi andre kunne gå rundt i bikini og badeshorts, så min mor måtte prøve at forklare hende, at det var på grund af, at nogen ikke kan tåle solen. Jeg havde altid synes at det var irriterende, at vi skulle tage hensyn til Maria, men som jeg er blevet ældre, forstår jeg det også mere. Det hjalp meget på Marias knogler, med D-vitamin fra Biosym, og det var vi meget glade for. Som Maria blev ældre, blev hendes hår også mørkere, og da hun var 15 år gammel, havde hun slet ikke rødt hår mere. Hun kunne dog stadig ikke tåle direkte sollys, men det hjalp på det, og var ikke lige så slemt som da hun var lille.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted