Min moster er ikke vild med quinoa

 

Den anden dag sad jeg og spiste middag sammen med  hele min familie og her er min moster jo åbenlyst inkluderet, og det  medførte en længerer samtale, eller rettere diskussion, vedrørende  det såkaldte produkt kaldet quinoa.

På den ene side var jeg,  og på den anden side var min moster, som skarpt erkendte hendes  had til quinoa, og jeg sad og roste dette vidunderlige naturlige og  helse agtige produkt til skyerne. Der er nok ingen tvivl om at jeg er  en kæmpe tilhænger af quinoa, og jeg har da i flere træningscentre  sat plakatter op, med illustrationer om hvorfor det kan være ideelt  at bruge quinoa.
quinoa
Flere af årsagerne til at man skal overveje quinoa  hvis man træner meget, er fordi at produktet indeholder store mængder  af protein, og det er altså noget musklerne netop skal bruge for  at genopbygge sig selv og blive endnu stærkere efter endt træning.

Personligt går jeg ikke særlig meget op i det selv, hvis jeg træner  så plejer jeg at drikke en proteinshake, og det synes jeg stadig  man kan gøre. Dog kan det være en god idé at tilføje lidt protein  til sine måltider, som man jo blandt andet kan gøre igennem quinoa,  ved at spise det ved siden af morgenmaden, frokosten og aftensmaden.  Personligt har jeg selv set positive effekter af at benytte produktet  således, og det har altså resulteret i en større og hurtigere vækst  af mine muskler, og det er jeg jo selvsagt glad for. Især fordi at  sommer sæsonen kommer snart, også er det jo altid dejligt at have  en flot mave for eksempel, og det har quinoa jo indirekte hjulpet mig  med at skaffe da det jo indeholder store mængder af protein, og ens  muskler har altså brug for protein til at blive større og stærkere.  Det viser flere forskningsrapporter i hvert fald, og dem vælger jeg  altså personligt at stole utroligt meget på, og det bør du som menneskeligt  individ også gøre.
Kilde: http://www.puregreenshop.dk/okologiske-biodynamiske-fodevarer/okologiske-fro-korn-kerner/okologisk-quinoa.html

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted