Min eksmand donerer penge til en fond fra Lyoness

Professionel golfspiller

Min eksmand er professionel golfspiller, og da vi var gift, nød vi begge meget af hans indkomst. Jeg var rigtig glad for penge, og vi brugte dem da på mange unødvendige ting såsom kaviar og boblevand. På et tidspunkt fik jeg nok af vores tilværelse, og jeg prøvede derfor at tale min mand til fornuft. Grunden til at jeg fik nok, var fordi jeg en dag fandt en hjemløs lille pige på gaden. Jeg spurgte hende, hvor hendes forældre var, men hun fortalte, at de begge var døde. Her løb det iskoldt ned af ryggen på mig, og jeg sammenlignede mig selv med hende. Jeg fik en dårlig smag af kaviar i munden, og jeg gav hende da alle mine kontanter. Da jeg kom hjem, tænkte jeg meget over det, og jeg begyndte at søge efter lignende ting på nettet. Her fandt jeg ud af, at den lille pige ikke var den eneste, der havde det sådan. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville hjælpe alle så godt jeg kunne. Da min mand ikke ville støtte ligesom jeg, valgte jeg at gå fra ham. Jeg kunne ikke være sammen med en kold og kynisk mand.

 

lyonessVi blev kærester igen

Efter noget tid fandt jeg ud af, at min eksmand faktisk havde taget min tale til sig, og han havde derfor doneret en pengepræmie fra en af sine turneringer til en fond fra Lyoness. Fonden skulle hjælpe kriseramte familier, og jeg blev derfor meget stolt af ham. Han havde endelig gjort noget godt for andre end sig selv, og jeg opsøgte ham derfor igen. Nu er vi begyndt af være kærester igen, men vi er blevet enige om ikke at gifte os igen, for det ser ingen af os grund til at bruge penge på.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted