Julegaveidéer til min lillebror

Juletid

Da det snart var ved at være jul, så vidste jeg, at det var en nødvendighed at skulle til at tage højde for alle de julegaver, som man pludselig skulle til at have styr på til venner og familie. De fleste af dem, som jeg skulle købe gaver til, fik jeg forholdsvis hurtigt styr på – dog var der en, som jeg ikke lige kunne finde ud af, hvad pokker skulle have. JulegaveideerDenne person var min lillebror. Vi havde stort set altid givet hinanden gaver, og selvom jeg fik en fra ham eller ej, så skulle han da have en. Problemet var bare, at jeg ikke havde den fjerneste idé om, hvad jeg dog skulle give ham. Op til jul brugte eg adskillige timer foran computeren, da jeg forsøgte mig med at komme på nogle julegaveidéer til ham, men det var lidt om, at det ikke hjalp spor. En dag, da jeg var alene hjemme i huset, besluttede jeg mig for at tage et kig ind på hans værelse. Det kunne jo være at hans ’’gemakker’’ kunne hjælpe mig lidt på sporet af, hvilken gave jeg skulle give ham.

 

En gave til min lillebror

Efter noget tid, faldt mine øjne tilfældigvis hen på hans PlayStation 3, hvilket straks gav mig en idé! Jeg fandt frem til, hvad der ville være den perfekte julegave til ham, hvilket gjorde, at jeg straks smuttede en tur i GameStop for at prøve at fremskaffe ham, det splinternye GTA V, som jeg var stort set 100 % sikker på, at han ville elske, skønt han ikke havde ønsket sig det. Selv havde jeg prøvet at spille det, og jeg var i den grad blevet grebet af det, så det ville han helt sikkert også! Nu var, da jeg havde fået styr på gaven, så var jeg spændt på juleaften, så jeg kunne få hans reaktion at se på min gave.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted