Jeg må bede om hjælp, jeg må bede om et diabeteskursus

Jeg er faktisk ikke helt sikker på, om jeg skal tage kampen op mod min diabetes selv, eller om jeg skal betale nogen for at hjælpe mig, ved at deltage i et diabeteskursus med fokus på ændring af livsstil. Jeg er sikker på, at sidstnævnte ville komme til, at være alle pengene værd. Dog er jeg ikke sikker på, hvor jeg ville få pengene fra, og om jeg i det hele taget ville kunne klare det. Jeg er på den anden side heller ikke sikker på, om jeg ville kunne klare det alene.

Det er type 2 diabetes jeg har. Den jeg selv er skyld i. Bare fordi jeg lige spiste for meget, hver evig eneste gang vi fik et måltid, endte jeg med at blev meget overvægtig, og dermed få diabetes. Jeg har siden prøvet at tabe mig, men falder altid meget hurtigt tilbage, fordi det hele føles umuligt, og går meget langsomt. Jeg tænker lidt, at et diabeteskursus måske nok ville kunne hjælpe mig med, at tage mig lidt mere sammen.

Hvordan kan jeg komme på diabeteskursus?

Faktisk er jeg også lidt på bar bund, når jeg er alene, og skal finde ud af tingene selv. Jeg er ikke professionel, og ved ikke hvordan jeg kan hjælpe mig selv bedst. Nu tænker jeg både på, at jeg ikke må overanstrenge mig selv, og at jeg faktisk ikke rigtig ved, hvad det er jeg skal, for at tabe mig på en god måde. Det er højest sandsynligt sådanne ting et diabeteskursus ville kunne fortælle mig om.

Måske jeg skulle søge lidt rundt omkring på, hvordan jeg ville få pengene til et diabeteskursus. Umiddelbart lyder det som om, at det ville være den bedste mulighed for mig, for at slå min sygdom og min overvægt. Jeg vil nemlig gerne tabe mig, og jeg vil gerne have et sundere liv. Jeg ved bare ikke hvordan jeg kan gøre det selv, og jeg må indrømme, at jeg har brug for hjælp.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted