Hvilken Disney ferie er rigtige for dig?

Men hvor skal du hen? Hvilken Disney oplevelse er bedst for dig og din familie? Der er flere muligheder at vælge imellem, så det er ikke overraskende, hvis du føler dig forvirret om, hvilke Disney-ferie er det rigtige for dig. Før du kommer ned til detaljer om timing, prissætning og længden af ​​opholdet, her er et overblik over dine Disney muligheder:

Disney Cruises
Der er to krydstogtskibe – Disney Magic og Disney Wonder – med Castaway Cay, en privat ø i Bahamas, udformet som en eksklusiv anløbshavn for Disney skibe. Der er ugentlige krydstogter, der afviger fra Port Carnaveral, Florida til Bahamas, og den østlige eller vestlige Caribien. Der er andre specielle krydstogter, der går op vestkysten af ​​USA og gennem Panamakanalen.

Disney Vacation Club
Hvis tanken om at vende tilbage til Disney placeringer i mange år fremover, så du måske ønsker at overveje at deltage i Disney Vacation Club. Mere end 90.000 familier har allerede tilsluttet sig denne investering i fast ejendom plan, der tillader dem at bruge deres årlige tildeling af turpoints for overnatning på Disneyland i Californien, Walt Disney World i Florida, Disneyland i Paris med en Ferie i Frankrig eller på en Disney Cruises. Der er andre medlemsfordele, herunder en rabat på park billetter.

Disneyland Resort Paris
Dette feriested er beliggende 19 miles øst for Paris, Frankrig. Samt de regelmæssige forlystelser og attraktioner, som du kan forvente på enhver Disney park placering (Main Street, Fantasyland, Discoveryland, Adventureland og Frontierland), Disneyland Resort Paris har også en speciel forlystelsespark kaldet »Walt Disney Studios ‘. Den er udstyret med 10 vigtigste attraktioner, herunder Rock-n-Roller Coaster starring Aerosmith, Animagique, Armaggedon Special Effects og en Studio Tram Tour til at tage dig med bag kulisserne.

Disneyland Park Resort, Californien
Den første Disney forlystelsespark etableret i 1955, er den eneste designet af Walt Disney. Der er to primære forlystelsesparker i Anaheim, Californien – Disneyland Park og Disney California Adventure Park. Disneyland Park er den største park med alle de steder, du ville forvente at finde plus en hel bunke af forlystelser og attraktioner, du måske ikke har hørt om. The Adventure Park har fire tema lander – Hollywood Pictures Backlot, Golden State, Paradise Pier og ‘a bug jord “. Der er også Downtown Disney District, en shopping, underholdning og spisning distrikt, der ligger mellem de to forlystelsesparker. Der er 3 Disney hoteller at vælge imellem, hvis du ønsker en komplet Disney oplevelse.

Hong Kong Disneyland
På Disneyland Park i Hong Kong Spredt over 310 hektar er en række forlystelser og attraktioner fra andre Disney steder, som er tilpasset den lokale kultur i tankerne. De tematiserede lander du vil finde inkluderer Main Street, Adventureland, Fantasyland og Tomorrowland. Der er 2 Disney hoteller beliggende ved siden af ​​Park på Lantau Island, 20 minutter med færge fra den internationale lufthavn.

Tokyo Disney Resort
Denne udvej var den første Disney resort skal åbnes uden for USA. I Tokyo er der to forlystelsesparker side om side – Tokyo Disneyland og Tokyo DisneySea Park – sammen med 5 Disney Hotels. Der er syv tema lander på Park – Fantasyland, Critter Country, Toon Town, Tommorrowland, Adventureland, Westernland, Verden Bazaar. Den DisneySea Park har også syv separate lander – Lost River Delta, Arabian Coast, Port Discovery, Mermaid Lagoon, Mystisk Island, amerikansk Waterfront, Mediterranean Harbor. Parken Komplekset har også en dedikeret shopping, spisestue og underholdning område, Ikspiari, som også har en legeplads-og pleje
centrum.

Walt Disney World
Beliggende i Lake Buena Vista, Florida, var Walt Disney World den anden af ​​de Disneys temaparker, men det er den største, der strækker sig over 47 kvadrat miles. Med fire forlystelsesparker (Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Disney Animal Kingdom Park), to vandparker (Typhoon Park og Blizzard Beach), seks golfbaner, en sports kompleks, en auto racerbane, Disney Downtown område, flere end tyve resort hoteller, og talrige shopping, spisning og underholdning tilbud, du vil finde mere end nok til at holde dig underholdt i mange dage.

Uanset hvilken oplevelse du vælger, hvor Disney er involveret, det er sikker på at være en sjov og spændende tid. Sørg for at læse op på dit valg, så du kan få mest muligt ud af din Disney ferie.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted