Hverdagsryksække – Priser og mærker

Den mest alsidige type af rygsække kaldes “hverdagsrygsække”.

BackpackEn hverdagsrygsæk har til formål at være alsidig. Den skal ikke klare turen op ad Alpe d’Huez i bidende kulde, men den skal kunne klare hverdagens gøremål som fx at transportere mad, bøger, og lektier både på ben, cykel og så videre. Og så skal den klare det danske vejr.

Gode producenter af hverdagsrygsække er bl.a. Fjällräven og Haglöfs – begge skandinaviske. Fjällräven kommer fra vores svenske naboer, hvor en 14-årig pige i 1950’erne lagde grundstenen til firmaet i dag, mens Haglöfs blev grundlagt allerede i 1914 – dog stadig af svenskerne.

Du skal regne med at bruge fra cirka 600 kroner inklusive moms på at købe en god hverdagsrygsæk. Hvis du køber din rygsæk online, kan du være heldig at finde den til en endnu bedre pris end i de fysiske butikker.

Husk bærestropper

Et rigtigt godt tip er at finde en rygsæk med bærestropper. Stropperne på skulderen forhindrer at rygsækken “gnaver” i skuldrene og tillader dig derved at bruge den i længere tid ad gangen. Det få du tit med rygsække fra 600 kroner og op.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted