Hvad betyder noget for dig – skønhed eller sundhed?

Jeg har en drøm om at spørge hele den danske befolkning omkring et bestemt emne. Emnet handler om skønhed og sundhed, fordi det er ret omdiskuterede begreber, man ikke rigtig kan finde svar på. Vi lever i et demokrati, og derfor mener jeg, at den eneste måde, man kan snakke om sundhed på skønhed på, eller afgøre, hvad de betyder, er ved at lave en stor afstemning eller meningsmåling. Man skal simpelthen i al sin enkelthed spørge danskerne om, hvad betyder skønhed og sundhed for jer? Måske vil børn og de rigtig gamle ikke svare på spørgsmålet, men det er stadig repræsentativt, hvis alle voksne eller myndig personer indtil 70 år, svarer på det. Det er en drøm, som jeg håber vil gå i opfyldelse, fordi det vil betyde rigtig meget for mig personligt.

Hvad tror du folk tænker omkring sundhed og skønhed?

sundhed og skønhed Lad os lege legen, at vi har spurgt alle danskerne om, hvad sundhed og skønhed er for noget. Hvis vi gør det, vil jeg tro, at alle kvinder vil svare ens, mens mændene vil være ret uenige. Min pointe er, at kvinderne vil tænke at sundhed og skønhed er nogle størrelser, der har noget med makeup og personlighed at gøre. Altså sundhed er, at man passer på sin grund og se nogenlunde godt ud, mens skønhed er at have en kærlig personlighed. For mænd vil sundhed være at have store muskler, og derfor vil der være forskellige holdninger til fitness, mens skønhed vil være at møde en kvinde der har en stærk personlighed som kan inspirere en. Derfor tror jeg ikke, at man vil kunne finde et svare på spørgsmålet alligevel. Jeg vil tilbage i mit rum og forsøge at tænke over nye måder, man kan måle skønhed og sundhed på.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted