Få et friskt ansigt med John Masters

Dårlig irriteret hud

Min hud i ansigtet har aldrig været den smukkeste, men i takt med, at jeg er blevet ældre er min hud i ansigtet blevet værre og værre, hvilket er noget, som går mig på. I min unge, døjede med en ekstrem uren hud, dog forsvandt dette, da jeg var omkring de tyve år. I nogle havde jeg mere eller mindre den perfekte hud. Selv var jeg i hvert fald tilfreds med den! Pludselig begyndte det dog at gå ned ad bakke for min hud igen. Pludselig begyndte min hud at blive ekstremt sart og hurtigt irriteret. Jeg kunne pludselig ikke benytte mig af de samme produkter, som jeg førhen havde anvendt, hvilket var en anelse trælst, da jeg nu pludselig skulle ud og finde en masse produkter, der kunne erstatte dem. Jeg ledte længe og ihærdigt, men det var lidt som om, at jeg intet, som kunne bruges kunne finde. Jeg gav lige så stille op og valgte blot at døje med min tørre og irriteret hud i ansigtet.john masters3 Da vi efterhånden rundede vinterhalvåret, så blev mit ansigt så skrækkelig tørt, som aldrig før og der begyndte at hænge løse hudflager ned fra det, hvilket virkelig satte min selvtillid på prøve. Derudover, så var der også opstået en uklædeligt rødt skær i mit ansigt, som fik mig til at ligne en blanding mellem Rudolf med den røde tud og en af alkoholikerne i busskuret.

 

John Masters gav mit ansigt nyt liv

Jeg var helt nede over, hvordan mit ansigt så ud, så jeg besluttede mig for at ringe min veninde op, så jeg kunne få noget støtte. Da jeg fortalte hende, hvordan det stod til, så sagde hun straks, at jeg burde overveje at prøve mærket John Masters, da det havde en fantastisk hudplejeserie, der garanteret kunne gøre underværker ved mit ansigt. Hun havde tilfældigvis nogle af produkterne, som jeg kunne prøve. Idéen var jeg frisk på og efter, at jeg havde prøvet hendes produkter et par gange, så var jeg pludselig ikke i tvivl om, at jeg skulle ud og investere i John Masters hudplejeserie.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted