Få en app-baseret babyalarm

Du er vant til at kunne købe apps til din telefon, der udvider funktionaliteten.

Forestil dig, hvis det samme kunne lade sig gøre med din babyalarm.

Til at starte med har du en babyalarm, der kan det almindelige – du bliver orienteret, når dit barn græder, så du kan trøste det.

Men du kan installere nye moduler til din app på telefonen, så babyalarmen også kan måle temperaturen i rummet, tælle søvnen og opsætte små alarmer.

Det er muligheder du har, når du køber Nabbys babyalarm – du kan læse en test af babyalarmen her for at se mere til, hvad den kan og ikke kan.

Babyalarmen i sig selv koster 1.200 kroner og de forskellige udvidelser en smule mere – til gengæld har du også at gøre med den bedste babyalarm, der er tilgængelig på det danske marked. For at det ikke skal være løgn er det tilmed et dansk-udviklet produkt, der er et resultat af iværksættermiljøet i København.

Dét er smart – Nabbys babyalarm koster mere, men er også det bedste bud, når du skal være sikker på at din baby ikke ligger alene og græder!

Nabbys babyalarm virker, udover til din iPhone og Android-telefoner, også udmærket til iPads. Så længe du kan hente Nabbysapp i App Store eller Play Market er du kørende og tryg!

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted