Et lyserødt tæppe med ærmer

Der er bare et eller andet over et tæppe med ærmer. Det er blødt, det er smart, og så er det lyserødt. Desuden er det også stort, og lækkert, og kan virkelig holde en varm. Jeg modtog det, efter at have bestilt det online, for et par dage siden, og jeg må bare sige, at det er det bedste køb, jeg nogensinde har gjort. Min familie synes godt nok, at jeg er lidt tosset, men hvad så, jeg har et lyserødt tæppe med ærmer, og det har de ikke.

Forventningens glæde

Dette er en af de mange fordele der er, ved at købe ting online. Forventningens glæde. Godt nok var leveringen hurtig, men i de to dage det varede, glædede jeg mig som en hund glæder sig til at få mad. Jeg vidste tæppet ville komme, og jeg vidste at jeg nok skulle få det. Jeg vidste bare ikke hvornår præcis. Hvornår første gang jeg kunne prøve det ville være.

At shoppe online, er virkelig noget af det bedste jeg ved. Det er faktisk der jeg har gjort nogen af mine bedste køb. F.eks. har jeg aldrig set et tæppe med ærmer i normale butikker. Hverken i jysk, bilka, eller andre steder, hvor de måske kunne have det. Derfor er jeg også lykkelig over, at jeg snublede over en side der solgte dem. Billigt, efter min mening, endda.

En anden ting jeg har købt online, er en tablet. Det samme gjaldt der med forventningens glæde, og jeg blev da heller ikke skuffet over den. Jeg tegnede i flere dage, efter jeg fik den. Desværre blev pennen til den væk, og jeg har endnu ikke fået sparet sammen til en ny. Dog er det min egen skyld, og ikke nettets, for det korte og det lange er, at jeg bliver meget gladere for de ting jeg køber online.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted