Er digitale babyalarmer sikker for børn?

I dag har næsten alt gået digitalt. Mobiltelefoner, computere og selv simple husholdningsapparater, såsom telefoner og mikrobølgeovn, har alle gået over til digital teknologi. Men den voksende bekymring for mange er, om disse hi-tech gadgets kan betragtes som sikker for vores helbred, især i gadgets såsom babyalarmer, der normalt er placeret i en så tæt afstand til børn.
En masse forældre i dag frygter, at hvis de bruger en digital skærm til at hjælpe dem med at holde vagt af deres barn, kan de udsætter deres afkom til for meget af elektromagnetisk stråling, og dette kan forårsage betydelig skade på barnets nervesystem. Børn, trods alt, er langt mere tilbøjelige til skade, da deres systemer stadig er ved at udvikle i så ung en alder. Så vi stille spørgsmålet, at mange af disse forældre ønsker at vide, er det virkelig sikkert at bruge digitale babyalarmer for børn?
Hvad er Electro-smog og Hvordan virker det truer vores helbred?
Electro-smog er den elektromagnetiske energi, der udsendes af fælles gadgets i vores hjem som vores fjernsyn, trådløse telefoner, mikrobølgeovne og digitale babyalarmer. Undersøgelser er foretaget gennem årene hævder, at for megen eksponering for elektro-smog kan føre til helbredsproblemer påvirker nervesystemet af kroppen. En person kan have en sådan første symptomer på hovedpine, forstyrrende søvnmønstre, kronisk træthed og abnorme adfærdsmønstre hos børn.
Hvor Er babyalarmer forskellig fra andre Gadgets med Electro-smog?
På grund af den enorme mulighed for den elektromagnetiske energi, der anvendes i den digitale teknologi i moderne babyalarmer, er en masse forældre frygter for sikkerheden for deres barn. Men på den anden side hævder fremstillingsvirksomheder i disse digitale skærme, at mængden af stråling, at deres babyalarmer udleder er på niveauer, der ikke udgør nogen alvorlig fare for børn.
Phillips er en af disse producerende virksomheder, der hævder, at niveauet af elektro-smog frigivet af deres gadgets er 10.000 gange lavere fra de sikkerhedsmæssige normer, der er accepteret internationalt. Virksomheden tilføjer også en anbefaling om, at for forældre at have fuldstændig ro i sindet, kan de placere overvågnings-enheden mindst en meter væk fra barnet.
Går digital i sådanne teknologier har mange fordele, men der virkelig er minimal risiko. De digitale modeller af babyalarmer har vist gennem årene for at være bedre i modtagelse som sammenlignet med den ældre analoge version. Disse modeller har også vist sig at være langt bedre til at give privatlivets fred for familien. Dog kan for mange forældre, der beskæftiger sig med sikkerheden for deres barn, at skifte til moderne teknologi sikkert være skræmmende.
Men så længe man ved, hvordan man indstiller visse forebyggende metoder såsom at placere skærmen i sikker afstand fra baby (mindst en meter) og ikke tilføje en masse andre apparater inde i babyens værelse, såsom fjernsyn eller computere, så meget skade på barnets sundhed i høj grad kan forebygges. Altid huske på, at skærmens afstand fra barnet er meget vigtigt.
Jo større afstand af skærmen fra barnet, så er der også en større reduktion i mængden af eksponering for stråling. De fleste industrivirksomheder i dag har også været at forbedre deres produkter for at gøre dem mindre sundhed truende.
Som konklusion kan forældrene altid har mulighed for at vælge at den hi-tech digital babyalarmer især fordi dens mange fordele, men hvis frygt for sikkerheden for barnet er stadig til stede, altid huske, at der er forholdsregler, man kan følge for at minimere risici.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted