En inspiration til nyt

En inspiration til nyt

Min nabo

Min hustru, vores tre børn og jeg har gennem de sidste 4 år boet i et dejligt parcelhus i et hyggeligt børnevenligt område, hvor vi gennem de sidste par år er kommet godt ind på livet af vores ene nabo, som ligeså har børn på samme alder som vores egne. Min nabo og jeg har ufattelig mange ting til fælles, hvilket også er grunden til, at når vi støder på hinanden, så brænder vi snildt en time af med god snak om alverdens ting og sager. En ikke just positiv ting, i hvert fald ikke i min kones øjne, som vi har til fælles er cigaretter. Vi er begge to storrygere, dog er han lige en tand være end mig, da jeg ganske simpelt ikke kan huske, at jeg nogensinde har stødt på manden, uden han havde en cigaret i mundvigen. Så slem er jeg dog ikke, men jeg ryger stadig en del, hvilket jeg godt kan mærke på økonomien nogle gange, hvilket går ud over hele familien.

 

e cigarette Noget uventet

En dag, hvor jeg sad udenfor i solen og nød en kop kaffe imens jeg læste om sporten, så jeg hurtigt over på min nabo, som var i færd med at slå græs, hvor jeg straks bemærkede at noget var anderledes. I stedet for at have sin sædvanlige smøg i mundvigen, stod han nu med en elektrisk cigaret. Jeg blev virkelig betaget af ham og mente, at det var virkelig stort gjort af ham! Jeg blev faktisk så inspireret af ham, at jeg fluks gik hen og udspurgte ham om den. Han fortalte, at han ligesom jeg godt kunne mærke til, at det tog noget hårdt på økonomien at ryge alle disse cigaretter, så derfor ville han prøve og se om sådan en e-cigaret kunne gøre noget ved det, hvilket det virkelig kunne! Han forsatte med at forklare om den og sagde, at han faktisk slet ikke have lyst til en almindelig smøg. Jeg var helt igennem solgt og behøvedes ikke at høre mere! Jeg skulle da også have en e-cigaret. Jeg spurgte ham dernæst, om han kendte til et eventuelt tilbud på e-cigaretter, da jeg ligeså ville investere i en. Han kendte ikke til et decideret tilbud, men han kendte en hjemmeside som jeg helt sikkert ville få glæde af som hed e-cigaret-forhandler.dk.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted