En gave til mor

Min mor har altid været rigtig svær at finde gave til. For det første, fordi hun nægter at lade os bruge særligt mange penge på hende. Hvis hun mener at hendes gave har været for dyr returnerer hun den og sender pengene retur til os. For det andet har hun været svært at finde gave til, fordi hun er typen, der aldrig ønsker sig noget. De sidste fem år, har der stået fem ting på hendes ønskeliste: ”makeup, makeuprenser, strømper, undertøj og puzzlespil”. Jeg har derfor altid frygtet når mors dag nærmede sig. På det seneste har jeg forsøgt at overtale hende til at købe en iPad mini 4 eller en iPad Pro Jeg tør ikke købe den til hende, men hvis hun nu selv køber den, kan min søster og jeg hvert år give hende et nyt iPad Pro cover eller et iPad mini 4 cover. Et cover til iPad Pro eller et cover til iPad mini 4 går nemlig ikke ind under ”dyre gaver”.

Gavebutikken

Da mors dag nærmede sig i år, havde min mor stadig ikke købt en iPad Pro så et cover til iPad Pro var udelukket. Hun havde dog købt sig en iPhone 6s, så nu gik den vilde jagt på cover til iPhone 6s. Min søster havde sagt at hun meget gerne ville købe et iPhone 6s cover Apple, og det var fint med mig, for jeg synes ærligt ikke de er særligt pæne. En dag faldt jeg helt tilfældigt over en rigtig gavebutik, der blandt andet solgte iPhone 6s cover. Jeg stod længe og vaklede mellem et iPhone 6s læder cover i rød eller et etui til iPhone 6s, hvor man selv kunne vælge billedet. Jeg endte dog med at vælge det røde iPhone 6s læder cover, da jeg tænkte det ville falde lige i min mors smag.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted