En gave til far

I mine teenageår arbejdede jeg på deltid i en butik, der solgte lidt af det hele. Vi lå i et rigtigt sommerhusområde så vi havde alt fra brænde til sandlejetøj og fra film til konserves. Vi havde selvfølgelig også rigtig mange souvenirer der kunne minde folk om deres ferieophold. En dag da jeg stod alene i butikken kom en ung mand ind. Hans snakkede ikke særlig godt engelsk, men jeg fandt frem til at han ledte efter en gave til hans far. Han ville rigtig gerne have noget personligt, men det var også vigtigt for ham, at gaven var brugbar. Jeg vidste ham derfor over til vores udstilling af cover til iPad Pro og cover til iPad mini 4 og dette faldt i god jord hos ham. Jeg vidste ham, at man selv kunne vælge motiv til vores iPad Pro cover og vores iPad mini 4 cover, og han endte med at købe en af hver – en til ham og en til hans far.

Flere covers

Den unge mand valgte selv et motiv til sit cover til iPad Pro og sit cover til iPad mini 4, og dette gav mig en ide. Jeg fik overtalt min chef til, at vi skulle lave et ”værksted” i butikken, der slev printede billede ind i bl.a. iPhone 6s cover. Vi kunne alligevel ikke sælge iPhone 6s cover Apple, men vi kunne jo sælge helt særlige, personlige etui til iPhone 6s. Min chef synes det var en glimrende ide, og der kom også rigtig mange turister med deres sommerhus-billeder, som gerne ville have lavet det om til et cover til iPhone 6s. Vi kunne printe billeder på næsten alle typer iPhone 6s cover, det eneste vi ikke kunne printe et billede på, var vores iPhone 6s læder cover – men de solgte nu godt alligevel.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted