En e smøg til min datter der ønsker forandring

Min datters rygning

Min datter har røget siden hun endnu stadig kun var teenager, men da hun startede, var der desværre ikke noget jeg kunne gøre. Hun startede af en grund, og det var på grund af hendes nye kæreste. e juice 2Han havde en meget dårlig indflydelse på hende, og det kan jeg sagtens huske, selvom det er længe siden. De mødtes i starten af hendes gymnasietid, og jeg havde faktisk forbudt hende at mødes med skumle fyre efter midnat, men de rendte alligevel ud sammen. Jeg fik fortalt af andre mødre, at de ofte så hende nede på tankstationen, hvor hun sad sammen med en masse andre unge mennesker og drak spiritus. Nogle mødre havde endda set hende i hverdagen også. Da jeg konfronterede min datter med dette, blev hun meget sur på mig, og hun skældte mig ud for at snage i hendes privatliv. Siden den dag kunne hun passe sig selv, og jeg var meget glad for, at hun var flyttet hjemmefra. Vi havde nemlig brug for noget tid hver for sig.

 

Min datters rygestop

Efter et par år blev min datter endelig fornuftig, og hun slog derfor op med sin kæreste. Da hun kom hjem til mig, blev jeg meget glad for at se hende. Jeg vidste, at hun ville stå ude foran min dør, den dag hun ønskede en forandring. Min datter var nemlig ikke helt dum. Da vi begyndte at snakke sammen igen, fandt jeg ud af, at min datter ønskede at omlægge sin livsstil helt, og dette betød, at hun også gerne ville kvitte rygningen. Vi begyndte derfor at lede efter hjælpemidler til hende, og inden for kort tid fandt vi også en e smøg (Læs mere her: http://e-cigaret-butik.dk )til hende. Denne kunne hjælpe hende med afvænningen af nikotinen samt langsomt vænne hende af med vanen. Efter noget tid blev hun helt røgfri, og jeg var meget stolt af hende.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted