Effektiv markedsføring via visitkort

Udskrivning af reklamemateriale er en effektiv allé af markedsføring din frisørsalon. Lavprisselskaber marketing værktøjer som visitkort vil hjælpe dig med at opbygge en faglig identitet og image. Desuden er kortene er i stand til at formidle et budskab og formidle væsentlige oplysninger til folk. Udnyt udskrifterne at tiltrække flere personer til at besøge din salon og drage fordel af dine tjenester. Print overbevisende visitkort, der kan fange for øjnene af dine nye og nuværende kunder.
Visitkort Udskrivning Tips
1. Brug billeder i høj opløsning og vektor-baserede design: At udarbejde tydeligere og mere detaljerede resultater, gøre brug af billeder i høj opløsning med 300 dpi. Brug af fotos i høj kvalitet vil sikre kvaliteten af ​​dit visitkort design. Du kan også styre og manipulere dine egne billeder ved hjælp vektorgrafik redigering software som Corel Draw, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop. Udnyt design software til at skabe overbevisende design til din salon s visitkort.
2. Spørg efter en PDF bevis før trykning: Når du bestiller eller print visitkort på nettet, er det vigtigt at bede om en elektronisk PDF bevis. Online imprægneringsmidler vil sende dig prøven bevis til godkendelse. Vurdere PDF bevis for at sikre kvaliteten af ​​dine udskrifter ‘design. Den godkendte prøve bevis vil være klar til trykning.
3. Undgå at bruge grænserne i at gøre visitkort: Brug Print setup skabeloner til at undgå trim linjer og klare linier. Trim linjer, når du bestiller for dine kort ‘elektronisk bevis. Prøven bevis indeholder stiplede linjer, der angiver den “sikre zone” og rød linje, som er det trim linje. Cutters vil trimme på den røde linje, holde den vigtige tekst og billeder til at ligge inden for den “sikre zone”.
4. Kig efter en pålidelig printer, der tilbyder kvalitet visitkort trykning service: UPrinting er en professionel printer, der giver visitkort trykning. Udnyt virksomhedens løsninger til at producere overbevisende visitkort til din frisørsalon forretning.
Efter disse trykkerier tips vil hjælpe dig med at producere høj kvalitet visitkort for din virksomhed venture. Udnyt kortene til at øge din frisørsalon fod trafik og forbedre rentabiliteten.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted