Duften af en Calvin Klein parfume

Jeg har altid elsker parfumer. Min mor har altid haft et hav af parfumer derhjemme og hver gang hun skulle ud at handle og jeg var med, glædede jeg mig sådan til at komme ind i kosmetikbutikken for at dufte til nogle nye parfumer. Hjemme på mit værelse havde jeg et lille kosmetik bord, faktisk en gammel kommode, min farfar har lavet i sin tid. Det var en super sød kommode i massivt træ, en lille miniature. Ikke højere end 0,90 m. Den havde 5 skuffer, som alle kunne trækkes ud, men man skulle passe på fordi de ikke gled så let. Så man risikerede at vælte det, som stod oven på kommoden, som blandt andet var alle mine parfumer. Oven over kommoden hang der et spejl. Og man havde en smule svært ved at sidde ved kommoden, derfor stod jeg altid op. Det gjorde heller ikke noget, fordi jeg på grund af min alder ikke var ret høj endnu. Min ynglings parfume var en Calvin Klein parfume, jeg husker tydeligt duften,
parfume

En Calvin Klein parfume ud af mange

Min kommode havde som sagt en masse kosmetik og parfumer stående på sig. Mine veninder var altid helt betaget når de kom hjem til mig og skulle straks til at sprøjte og prøve dem alle sammen. For mig var det ikke nødvendigt, jeg vidste hvilken en der var den bedste. Calvin Klein Parfume var den bedste. Den dag i dag bruger jeg stadig Calvin Klein Parfume, dog har udgaven skiftet lidt gennem årene. Det er nemlig godt at have noget forskelligt på så man kan dufte sin Calvin Klein Parfume. Hvis man har den samme på altid, bliver man så vant til duften at man ikke længere selv ligger mærke til den. Men så er det jo godt at der findes så mange Calvin Klein parfumer.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted