Derfor koster Mac kabler mere end almindelige kabler

Hvis du ejer en Mac-computer har du sikkert lagt mærke til, at du nemt kommer til at betale meget mere for kabler end dine venner med en “almindelig” computer eller telefon.

Det skyldes, at Apple er alene med deres kabelstandarder. Det er ganske bevidst, da de derved har fuld kontrol over, hvad kablerne så at sige ‘bliver brugt til’. Det betyder dog også, at ikke alle har mulighed for at producere kablerne. Og mindre konkurrence inden for produktion af kablerne betyder, at du skal betale mere for dem som forbruger.

Macbook Pro closeup billede
Macbook Pro closeup billede

Apple kører generelt en højere avance på deres produkter end så mange andre – Apple har nemlig valgt at adskille sig fra de andre producenter nærmere end som fx Asus at køre stordriftsfordele.

Det er noget brugerne har taget godt imod – også selvom de kommer til at betale lidt ekstra for dine Mac kabler, hvis din iPod-oplader bliver væk eller opladeren til din Macbook Air bliver ødelagt i tasken.

Du kan spare penge på dine Mac kabler ved at købe dem på internettet. Det kan ikke anbefales at købe kablerne direkte i Kina, da du her er i stor fare for at betale falske varer og få dem beslaglagt i tolden uden at få dine penge igen.

Herfra Kidlink.dk anbefales Kabelmix.dk for kabler.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted