Bordkort til min lillebrors konfirmation

Min lillebrors konfirmation i fare

Da min lillebror skulle konfirmeres, stod jeg for næsten alle tingene. Min mor blev nemlig i den periode indlagt på hospitalet, og min far skulle derfor arbejde rigtig meget for at få råd til både husleje og min lillebrors fest. Jeg arbejdede også en del for at få råd. Når jeg havde fri fra skole og arbejde, brugte jeg al min tid på at planlægge. Jeg startede med at lave indbydelserne til alle de mennesker, han gerne ville have med. Det var den nemme del. Derefter skulle jeg i samarbejde med mor, bestille et lokale til festen. Det var her, det blev indviklet. Der var mange personer, der gerne ville snakke med mine forældre, men det kunne jo ikke lade sig gøre hele tiden. Da vi endelig fandt et lokale, behøvede jeg ikke fokusere mere på det. Herefter var det nærmest kun pynt og praktiske detaljer, jeg skulle ordne. Det gjorde jeg så også.
Bordkort

En rigtig dejlig dag

Jeg startede med bordkortene, for bordkortene er altid meget vigtige. Imens jeg lavede min lillebrors fodbold bordkort (Læs mere her: http://jaminasfest.dk/collections/bordkort ), fandt jeg også på menuen. Min lillebror elsker tarteletter, og vi skulle da derfor have det til forret. Hovedretten lod jeg være en klassisk oksesteak med en lækker sovs til. Til dessert skulle vi have en islagkage, da min lillebror elsker is. Da jeg havde bestilt menuen og ordnet hans finde bordkort, var det tid til at ordne andre praktiske detaljer. Til sidst endte jeg med at nå det hele, og festen blev derfor perfekt. Min lillebror var rigtig glad for min hjælp, og det samme var mine forældre. De kunne nærmest ikke takke mig nok. Det sidste jeg skulle gøre inden min lillebror skulle ind i kirken, var at hente min mor på hospitalet, og jeg nåede det netop lige. Vi fik alle en forrygende dag!

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted