Bjørn Borg Tights fører til kærligheden

Julegave til lillebror

Da jeg skulle købe Bjørn Borg Tights til min lillebror i julegave, gik jeg ind i en mandetøjs butik. Her ville jeg finde nogle underbukser i hans størrelse og med et sejt print. Da jeg kom ind i butikken, mødte jeg en meget flink ekspedient. Han havde et meget charmerende smil, og han guidede mig hurtigt frem til det rigtige par. Under ekspeditionen flirtede vi meget, og jeg var ret interesseret i ham. Da jeg skulle betale, spurgte han mig, og underbukserne skulle gives i gave. Bjørn Borg Tights 2Dertil svarede jeg ja. Derefter spurgte han mig, om det var en gave til min kæreste. Hertil svarede jeg, at jeg ikke havde nogen kæreste, og at underbukserne var til min lillebror i julegave. Det var som om, at han smilede endnu mere, da jeg fortalte det. Da jeg forlod butikken, ærgrede jeg mig over, at jeg ikke havde spurgt efter hans nummer, men jeg tænkte ikke mere over det.

 

Nummer på kvittering

Da jeg kom hjem, satte jeg posen fra mig og først et par uger efter, begyndte jeg at samle alle gaverne sammen. Det var her, jeg opdagede kvitteringen. Den charmerende ekspedient havde skrevet på bagsiden af den, at jeg kunne ringe til ham, hvis jeg havde lyst. Nu ærgrede jeg mig over, at jeg ikke havde set den noget før. Jeg gik i et par timer og overvejede, om det var for sent at skrive. Jeg tog alligevel chancen, og jeg ringede derfor til ham. Han tog ikke sin telefon, så jeg lagde en besked efter telefonsvaren. Om aftenen modtog jeg en besked fra ham, hvori han spurgte, om jeg havde lyst til at ses. Jeg svarede, at det ville jeg rigtig gerne. Vi aftalte derfor, at vi skulle mødes et par dage senere, og at han ville byde på middag på en café eller en restaurant. Den dag i dag er vi kærester. Tænk hvad et køb af Bjørn Borg Tights kan gøre.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted