Betongulv i stalden til brylluppet

Mine forældre skulle giftes

Da mine forældre skulle giftes i sin tid, havde de ikke råd til at holde det på et hotel eller lignende.Betongulv9 De skulle derfor finde et billigt alternativ, for de ville meget gerne holde bryllup. Efter noget tid kom jeg til at tænke på, at der da var plads ude i stalden. Jeg begyndte derfor at skitsere, hvordan det kunne ende med at se ud, og herefter fremlagde jeg det for mine forældre. De syntes, at det var en rigtig god idé, og gik derfor straks i gang med at rive de gamle båse ned. Da vi havde revet alt ned derinde fra, begyndte vi at fjerne gulvet. Det var et meget gammelt trægulv, og man kunne ane lugten af grise fra dengang, der havde været nogle. Da alt gulvet var revet op, trængte det hele til en grundig rengøring, og vi gjorde derfor hele den tomme stald ren. Da den var ren og pæn, kunne vi endelig begynde at lægge et nyt gulv. Her havde min far en idé.

 

Betongulv i stalden

Det var meningen at vi skulle lægge trægulv igen, men min far syntes, at et betongulv ville være nemmere at holde vedlige, og der ville også være et mindre antal af mystiske pletter på det. Mor og jeg syntes det var en strålende idé, og så var det samtidig også meget billigere. Vi begyndte da at lægge isolering nede i bunden, og herefter lagde far betongulvet. Resultatet blev rigtig flot, og det var rustikt og moderne på sin egen specielle måde. Da far og mor skulle giftes, havde vi dækket rigtig fint op, og væggene havde vi dekoreret med ris og andet pynt. Resultatet blev rigtig godt, og da det begyndte at regne, kunne vi bare blive inde i stalden. Det blev til en rigtig god fest, og mor og far blev hyldet for deres ægteskab.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted