Bag med proteinpulver

En bager over for et fitnesscenter

proteinpulver Gennem de sidste 20 år, har min kone og jeg haft et lille hyggeligt bageri over for et fitnesscenter, hvilket i visses øjne godt kan fremstå en smule ironisk. Ærlig talt, så kan jeg godt selv se det, men det skal lige siges, at mit bageri lå, hvor det ligger nu, 10 år før der kom et motionscenter over for. Der kommer nok ikke bag på jer, hvis jeg fortæller jer, at der sjældent kom visit fra nogle af kunderne i fitnesscenteret, dog var der en, der ofte kom på et smut forbi. Bent var en stor fyr, der havde en stor hang til kaffe, og da vi tilfældigvis solgte kaffe to go til en billig pris, så var ofte et smut forbi for at hente sit fix. Jeg spurgte ham ofte for sjov om han ikke kun tage nogle af hans store venner med, da de lignede nogle, der godt kunne spise en del. Han grinte altid og sagde, at hvi de bare ikke var på sådan en streng kostplan, så havde de valfartet her til. Dette fik mig til at tænke: ’’Hvad nu hvis jeg kan kreere noget, der er plads til i deres kostprogram? Så kunne det jo være, at alle hans store venner ville komme et smut forbi:’’.

 

Læs mere her!

 

Prøv med proteinpulver

Efter jeg havde fået denne idé, henvendte jeg mig straks til min søn, da han selv trænede i stor stil og havde masser af forstand på den kost man skal indtage, når man træner. Han syntes egentlig at idéen var ganske god og havde en del potentiale – man skulle blot føre den rigtig til livs, hvilket jeg gav ham ret i! Han mente, at man umiddelbart godt kunne prøve at bage med proteinpulver i forskellige former for brød, da dette var noget op til flere forsøgte sig med på egen hånd. Han fortalte ligeså, at jeg sagtens kunne lave nogle proteinbarer ligeså, da disse helt sikkert ville blive et hit. Jeg prøvede mig derfor frem med det og fik min kære søn til at reklamere for vores nye koncept.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted