Ansat i et eksklusivt firma tæt ved ejendomsmægler Nordvest

Min evige drøm

Siden jeg var helt lille, har jeg altid gerne ville være ejendomsmægler. Jeg har altid syntes, at det lød som et meget spændende job, da man både har mulighed for at sælge, møde forskellige stilarter hver dag og snakke med en masse mennesker. Det er meget rart. Da jeg færdiggjorde min uddannelse, fik jeg topkarakterer i næsten alle fag, og dette gjorde, at jeg kunne få arbejde hos det eksklusive firma ejendomsmægler Nordvest (Læs mere her )for København. Det var jeg utrolig glad for, og jeg har da også gjort dem stolte.

EjendomsmæglerEt af mine første salg var nemlig en bolig til tyve millioner. Jeg er rigtig god til mit job, da jeg er god til formidling og det at snakke med mennesker. Jeg interesserer mig også rigtig meget for at køber finder det helt rette, og jeg vil ikke nøjes med ”Det er da okay” eller ”Hvis der ikke er andet”. Jeg skal nok finde deres drømmehus, om det så er det sidste jeg gør i min karriere. Jeg brænder nemlig virkelig for det jeg laver!

 

En god kunde

For noget tid siden havde jeg faktisk en kunde, der direkte fortalte mig, at jeg havde været en meget elskværdig ejendomsmægler, da jeg havde gjort det klart fra starten, at det slet ikke handlede om mig, men at det handlede om dem. Det vil jeg give dem ret i, og jeg er glad for, at der er nogle, der har lagt så meget mærke til det, at de har valgt at komplimentere mig for det. Det er altid dejligt at blive bekræftet i sit arbejde. Jeg vil derfor fortsætte mine arbejdsmetoder, og den dag jeg ikke kan hjælpe mine kunder ordentligt, da vil jeg sige op og lave noget andet. Kan man ikke finde ud af sit arbejde, bør man sige op eller videreuddanne sig. Og så er det altid godt med motivation i sine egne hobbyer.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted