5 trin til Hormon Sundhed og vægttab efter en graviditet

 

Vores hormon helbredseffekter vores kroppe på mange måder under en graviditet, men én bestemt måde er en stigning i vægt. Hormonrelaterede udfordret kvinder tager på i vægt omkring deres midt mellem armhuler og toppen af lårene. Ofte deres arme er normale, deres ben er normale, og fra halsen op de ser godt ud! Hormonrelaterede udfordrede mænd tager på i vægt omkring deres talje og ofte er på vej til at udvikle bryster!

Østrogen er produceret i vores fedtceller. Østrogen øger fedtceller. Som følge mere østrogen fremstilles og så videre og så videre.

Bryd Østrogen cyklus og derefter går på en fremragende vægtkontrol program er præcis hvad der skal ske under en  effektiv slankekur.

Step One Evaluer dine hormoner. Find ud af forholdet mellem østrogen og progesteron i øjeblikket i din krop. Hvis ude af balance, vi kalder at østrogen dominans, så vil du sandsynligvis have eller i øjeblikket gøres tager på i vægt omkring din midten.

Trin To Begynd en østrogen-sænkende program. Det vil omfatte naturligvis øge din progesteron niveauet med en bio-identisk progesteron creme. Men hormonbalancen var aldrig alt om progesteron. Modulerende og afbalancering østrogener hvis det viser sig at være ude af balance til progesteron er lige så vigtigt at dit vægttab program.

Et østrogen-sænkende program vil omfatte:

– Forøg din fiber indtagelse. Det sker på to måder: 1. Spis så meget du kan, ved at vælge frugt, grøntsager og fuldkorn som dine høje? Fiber kulhydrat valg og derefter tilføje en fiber supplement (Fiber Source 7) for at forbruge 30 til 50 gram fibre dagligt. – Øger indoler (korsblomstrede grøntsager som broccoli, kål og blomkål) i din kost. Det sker også på to måder: Spis så meget du kan og supplere med en indol-3-carbinol tillæg (EllagiGuard). Målret 3 portioner om dagen.

– Øge de essentielle fedtsyrer (EFA s?) I din kost. De er afgørende, fordi kroppen ikke gør dem. De hjælper balance prostaglandin produktion i kroppen og dermed hjælpe med at regulere østrogener.

– Forøg din samlede ernæring ved at tage ekstra vitamin C (Super C-krystaller) og ved at tage en koncentreret frugt og grønt supplement (Frugt og Grønt Essence).

Trin Tre Spis 40/30/30. Indarbejde en ny måde at nærme måltider purposing at spise kulhydrater proteiner og fedtstoffer på en afbalanceret måde ved hvert måltid. Når vi spiser afbalancerede måltider vores vægt vil normalisere, vil vores energi niveauer stige, og vores hormoner vil være i balance. Yderligere oplysninger findes i bogen? The Formula? af J & G Daoust.

Trin Fire komme af sted. Udvikle en stor øvelse program med hjælp fra nogen, der ved, hvad de laver. Skræddersy et program specielt til dig – en, som du kan gøre, og er villige til at gøre en forpligtelse til at holde. De fleste af os er nødt til at tænke i at holde vores kroppe bevæger sig og opholder sig aktive for resten af vores liv. Sofa kartofler sjældent er sunde.

Trin Fem Fejr! Mænd og kvinder, hvis hormoner er ude af balance utilpas. Mænd og kvinder, der har balancerede hormoner føler sig godt. Opnåelse af hormon sundhed vil øge din generelle sundhed og velvære og hjælpe dig med at tabe sig. Du vil se yngre og føle yngre!

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted