Hvordan Legepladser Hjælp Børn udvikle koordineringen

Når børn leger i parker og legepladser, de ikke indser, at de er ved at bygge færdigheder og koordinering, mens de er travlt med at have det sjovt. Mange rekreative aktiviteter kan medvirke børn med at udvikle deres koordination.

Spil involverer bolde, løb, popping bobler, eller bygge ting er gode måder at bygge store og små motoriske færdigheder. Faktisk alle de verber normalt er forbundet med barndommen – klatre, balance, springe, gå, dias, spark, hoppe, kravle, svinge, træk – også ske at være aktiviteter, der forbedrer fysiske motoriske færdigheder. En legeplads går også sammen med at opbygge sociale færdigheder hos børn. See-save giver småbørn mulighed for at interagere med et andet barn og udvikle balance og koordination.

Klatring et dias for første gang er en stor tillid bygmester. Klatrestativer hjælpe børn med at lære at tage små risici, som de mestrer fysiske opgaver.

Disse aktiviteter også opbygge muskler og øge fitness. Selvom legepladser måske ikke har faciliteterne velegnet til brug på hjul legetøj, parker ofte gør. Preschoolers udvikle koordineringen med hjul legetøj såsom motorcykler og cykler. Disse legetøj hjælpe et barn at lære at bedømme hastighed, styre præcist, og balance, samt styrke benmusklerne. En legeplads spillet ikke nødvendigvis behøver at være organiseret eller dirigeres til gavn for børns koordination og fysiske udvikling.

Faktisk vil børnene være mere tilbøjelige til at holde fast i en aktivitet, hvis de er kommet op med det selv. Selvfølgelig forældre eller voksne, der er tilsyn nødt til at sikre, at de ikke gør noget farligt for dem selv eller andre, men børn er bemærkelsesværdigt dygtige til at udtænke aktiviteter, når de præsenteres med grundlæggende legeredskaber og legetøj. Åben leg på legepladser med grundlæggende klatring og flytte aktiviteterne er en af de bedste måder for børn at udvikle deres store og små motorik og deres færdigheder i at socialisere.

At disse faciliteter kan gå langt i at forebygge eller behandle fedme blandt børn er endnu en grund til at støtte tilstrækkeligt finansierede lokale legepladser og rekreative faciliteter. Mængden af tid børn tilbringer udendørs har hurtigt faldet i de sidste ti år, og det bliver sværere og sværere at sikre, at børn i alle aldre får en god mængde motion. Med indførelsen af computere og spillekonsoller, er børn bliver brugt opholder sig inden døre og kun interagere med skærme og monitorer. Men det er vigtigt, at børnene får udendørs både for deres sundhed og velvære.

Dette understreger betydningen af at give børn adgang til sjove, stimulerende og sikkert udendørs legeplads. Med fedme blandt børn over hele verden konstant stigende, er det vigtigt at opfordre børn til at gøre regelmæssig motion, helst på daglig basis. Næsten én ud af hver fire børn starter ud i skolen er nu overvægtige eller svært overvægtige, og de tal stige med den tid, de bliver voksne.

Det anbefales derfor, at dit barn tager en times motion dagligt, samt en afbalanceret kost for at forblive sunde og hjælpe børn vokse ordentligt. Legepladsen i skolen giver den perfekte mulighed for børn at løbe rundt og forblive aktive i en time under frokosttid. Skolegårde giver også sort til børn under deres skoledag. Yngre børn har meget kortere opmærksomhed spænder og sidder ned i et klasseværelse i lange perioder vil ikke holde dem beskæftiget.

Giver dem bryder at gå og have det sjovt vil holde deres sind aktive og give dem en chance for at genopfriske deres erindringer, før de går tilbage til klasseværelset for at lære mere. Mens du måske tror, at en legeplads bruges udelukkende til glæde for børn, vil de hele tiden være at lære gennem udendørs leg.

Legeplads dias, dias bæver, gynge reden, baby sæde, og rocker – boble, legehus, spille bord, gyngesæder, og klatreredskaber hjælpe børn med at lære at interagere med hinanden og bygge videre på deres sociale færdigheder.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted